English (United States)Svenska

Vad är de-armorering?

 

ra-great_sleeper_dreamer

Dearmorering är en intensivt helande process som löser upp smärta från det förflutna, lagrad i kroppen, frigör och expanderar livsenergi och stimulerar vital hälsa och välmående. Det är en moderniserad shamansk teknik och ceremoni som återställer naturlig balans. I processen används vibrerande maskiner, specifika tryckpunkter, andningstekniker, och den sexuella energins rörelse för att lösgöra, bryta upp och eliminera kroppens armorering.

Vi är inte bara vår kropp, vi är mer än vad vi kanske någonsin föreställt oss. Som heliga människor, är vi magnifika och sammanlänkade med alla former av allting i Skapelsen. Oftast förhåller vi oss dock sovande till vår potential, absorberade av vad som hände eller inte hände i det förflutna och oroliga för hur vida det kommer eller inte kommer att hända i framtiden.

Föreställ dig för ett ögonblick att du vore en cell i universums kropp. Kom ihåg glimten av visshet, den plötsliga insikten eller kanske drömmen om upplysning, som vore det en fysisk verklighet, ett uppvaknande till här och nu.

Vi lever i en tid av frekvenshöjning och snabbare hastighet i den mänskliga utvecklingen. En dearmorerad kropp välkomnar, snarare än räds denna intesifiering.

 

 

 

 

painting "Great Sleeper Dreamer" by Silver Ra Baker
See more of his work at: www.symbolshaman.com
Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen  •  (940) 382-0732  •  611 N Locust Street, Suite 1-E, Denton, TX 76201

 
Contact us for more details